Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
Schilderwerkzaamheden nu bijna 11% voordeliger!
Met ingang van september 2009 is het BTW-tarief voor schilder- en behangwerk verlaagd naar 6%. Dit geldt zowel voor binnen- als buitenschilderwerk van uw huur- of koopwoning. Deze maatregel kan u een aanzienlijk voordeel opleveren! Als uw woning tenminste 2 jaar oud is. Want het nieuwe, lagere tarief geldt alleen voor woningen van 2 jaar of ouder. Voor woningen jonger dan 15 jaar en voor gebouwen met een andere bestemming dan die van woning geldt dit lagere tarief dus niet.

Hetzelfde professionele vakmanschap nu voor minder geld.
De BTW-verlaging is een experiment van de overheid om de werkgelegenheid te bevorderen. Omdat het een experiment is, is het lage tarief van tijdelijk aard doch voor onbepaalde tijd. Voor ons zelf verandert er in principe niets. Het gaat namelijk om een belastingverlaging. Daardoor kunnen wij evenveel tijd en aandacht aan uw woning besteden. Terwijl het u veel minder kost! Ook als het gaat om een tweede woning of een studentenkamer. Als opdrachtgever dient u een ouderdomsverklaring te tekenen. Deze verklaring is het rechtmatig bewijs dat uw woning ouder dan 2 jaar is. Als peildatum wordt hierbij het begin van de bouw van de woning aangehouden.

Het lage BTW-tarief maakt de schilder bijna 11% goedkoper!
Voor u, als particuliere opdrachtgever, betekent de BTW-verlaging dat wij bijna 11% voordeliger worden. Dit lijkt op het eerste gezicht misschien niet te kloppen, maar rekent u maar even mee:


Totale prijs ex. btw€ 3000
BTW 19%€ 570
Totaal inclusie BTW€ 3570


 
Totale prijs ex. btw € 3000
BTW 6%* € 180
Totaal inclusie BTW € 3180


   

Besparing bij verlaagd BTW: € 390 over € 3570 -. is 10.92% besparing.

 

 
Copyright © 2008, Freddy Gossen Schilderwerken-Designed by SCHRIJVERS123.NL-Disclamer-Sitemap